Son Bou

post-img
(Imatge treta de Flickr.com sense cap alteració, https://www.flickr.com/photos/paul_stephenson/14106813549)

Son Bou, és una de les urbanitzacions del poble d’Alaior, té la platja més gran de Menorca, i conta amb una longitud de 3km, d’arena fina i blanca.

És de les platges més urbanitzades, i per tant és de les més visitades. En aquesta urbanització podem trobar moltes tendes de souvenirs, i bons restaurants.

Durant l’estiu Son Bou es una de les platges més visitades de l’illa, degut a les seves aigües cristal·lines i per les activitats tant aquàtiques com relaxants que alguns hotels i empreses de la zona ofereixen als visitants per un preu assequible.

Però durant altres èpoques de l’any com a les vacances de setmana santa, Son Bou es transforma completament en una urbanització de reclam per els joves degut a les festes que allà s’organitzen. Durant aquests dies els joves acostumen a alquilar alguns apartaments i aprofiten els dies de vacances per passar tots aquells dies amb els amics i anant de festa.

Deixa un comentari

Escriu

Name

Website

N9tians

En aquesta pàgina podreu trobar alguns dels llocs més emblemàtics de Menorca, informació sobre aquests i la seva ubicació dins l’illa. També podreu estar al dia del temps que fa durant la setmana, trobareu un mapa que es pot utilitzar per ubicar-vos a l’illa i veure els diferents pobles i llocs des de l’aire.