Taula de Torralba d’en Salord

post-img

Aquesta taula, típica de Menorca, és la més famosa gràcies als seus 5 metres d’alçada. Al excavar-lo es varen trobar fogueres, altars i diverses figures religioses, actualment exposades al Museu de Menorca, confirmant així que la taula és un lloc reservat als rituals de culte.

A part d’aquesta taula, Menorca presenta diferents monuments d’aquesta etapa històrica, així com les navetes, els talaiots i poblats talaiòtics.

(Imatge treta de Wikimedia sense alteració. https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Taula_de_Torralba_D%C2%B4en_Salor,_Menorca.JPG)

Deixa un comentari

Escriu

Name

Website

N9tians

En aquesta pàgina podreu trobar alguns dels llocs més emblemàtics de Menorca, informació sobre aquests i la seva ubicació dins l’illa. També podreu estar al dia del temps que fa durant la setmana, trobareu un mapa que es pot utilitzar per ubicar-vos a l’illa i veure els diferents pobles i llocs des de l’aire.