Algaiarens

post-img

Algaiarens és una cala situada al nord de l’illa, dins el terme de Ciutadella, a uns 10 km del poble. Durant l’estiu és molt visitada per molts turistes.

A la platja sols s’hi pot accedir amb cotxes particulars, amb un autocar agafat des de ciutadella o a peu pel camí de cavalls des de Cala Morell. Aquesta cala es molt bonica i transitada a l’estiu. El seu accés és bastant fàcil i els seus camins redundants ens duen a altres cales molt boniques com Cala Pilar o la Platja des Bot.

Deixa un comentari

Escriu

Name

Website

N9tians

En aquesta pàgina podreu trobar alguns dels llocs més emblemàtics de Menorca, informació sobre aquests i la seva ubicació dins l’illa. També podreu estar al dia del temps que fa durant la setmana, trobareu un mapa que es pot utilitzar per ubicar-vos a l’illa i veure els diferents pobles i llocs des de l’aire.