Cavalleria

post-img

Les platges de Cavalleria es situen al nord de l’illa i representen un entorn verge i paisatgístic molt bonic.

El primer que ens trobem seguint el camí que surt de Mercadal és un aparcament per anar a la platja de Cavalleria, però si continuam pel camí passant per la barrera que sol estar tancada, arribarem a una de les tres platges verges. Per accedir a les altres dues, hi ha uns caminets de terra, per on s’hi ha de anar a peu, i estan al costat.

Al costat d’aquestes platges podem trobar un jaciment arqueològic molt important, una antiga vila romana que es pot visitar, anomenat Sanisera.

Deixa un comentari

Escriu

Name

Website

N9tians

En aquesta pàgina podreu trobar alguns dels llocs més emblemàtics de Menorca, informació sobre aquests i la seva ubicació dins l’illa. També podreu estar al dia del temps que fa durant la setmana, trobareu un mapa que es pot utilitzar per ubicar-vos a l’illa i veure els diferents pobles i llocs des de l’aire.