Macarella

post-img

(Imatge treta de Flickr.com sense cap alteració, https://www.flickr.com/photos/rosergoula/5940371577)

Macarella és una platja petita de fàcil accés situada al sud de l’illa, al costat de Cala Galdana. Junt a aquesta platja hi ha Macarelleta, una petita cala a la qual es pot accedir nadant o per un camí vora la mar, que és el més recomanable.

A l’estiu es sol saturar molt ja que representen un entorn natural i verge pel paisatge que la envolta i les aigües cristal·lines que conté. A més, va ser la protagonista de l’anunci de la marca de cerveses “Estrella Damm”, la qual cosa va donar a conèixer aquesta platja.

Deixa un comentari

Escriu

Name

Website

N9tians

En aquesta pàgina podreu trobar alguns dels llocs més emblemàtics de Menorca, informació sobre aquests i la seva ubicació dins l’illa. També podreu estar al dia del temps que fa durant la setmana, trobareu un mapa que es pot utilitzar per ubicar-vos a l’illa i veure els diferents pobles i llocs des de l’aire.