L’illa del rei

post-img

L’Illa del Rei és un illot de 41.177 metres quadrats situat al Port de Maó. Aquesta illa és anomenada així perquè es creu que va ser allà on el rei Alfons III va desembarcar amb totes les seves tropes quan va arribar a l’illa de Menorca per conquerir-la i expulsar als musulmans que aquí vivien.

L’illa del rei és una illa molt famosa i amb molta història. En ella podem trobar un hospital, actualment en reformes, construir durant la primera dominació britànica de l’illa.

Actualment l’illa està regida per la associació HOSPITAL DE L’ILLA DEL REI, la qual organitza setmanalment excursions per visitants a l’illa i dediquen els diners recaudats per restaurar l’hospital i l’illa en general. A la seva web (http://www.islahospitalmenorca.org/) podreu trobar informació sobre la fundació i més informació sobre l’illa.

Deixa un comentari

Escriu

Name

Website

N9tians

En aquesta pàgina podreu trobar alguns dels llocs més emblemàtics de Menorca, informació sobre aquests i la seva ubicació dins l’illa. També podreu estar al dia del temps que fa durant la setmana, trobareu un mapa que es pot utilitzar per ubicar-vos a l’illa i veure els diferents pobles i llocs des de l’aire.