Naveta des Tudons

post-img

(Imatge treta de Wikipedia sense cap alteració. https://es.wikipedia.org/wiki/Archivo:Naveta_des_Tudons_2011.JPG)

La Naveta des Tudons és un monument prehistòric, que pertany a l’època de la cultura talaiòtica de l’illa. Es sap que s’utilitzava com a monument funerari, i és el més antic d’Europa. La seva forma recorda una nau invertida, fet que l’hi atorga aquest nom.

Està situada dins el terme de Ciutadella, i és juntament amb la torre d’en Galmés, dels edificis prehistòrics més visitats

Deixa un comentari

Escriu

Name

Website

N9tians

En aquesta pàgina podreu trobar alguns dels llocs més emblemàtics de Menorca, informació sobre aquests i la seva ubicació dins l’illa. També podreu estar al dia del temps que fa durant la setmana, trobareu un mapa que es pot utilitzar per ubicar-vos a l’illa i veure els diferents pobles i llocs des de l’aire.